fbpx

WEB DESIGN & IT

Despre noi

Fie că afacerea ta se află la început , sau a prins rădăcini în domeniul sau de activitate, unul dintre cele mai importante atuuri ale unui business, este prima interacțiune și cum să o faci mai bine decât printr-un site. De aceea, departamentul de Web Design & IT se mulează perfect pe informațiile primite și te ajută să îți lansezi afacerea cu succes în mediul online.

Experiență

Bazându-ne pe o vastă experiență în domeniul web designe-ului, vom putea veni in ajutorul dumneavoastra cu o solutie pentru a dezvolta un site perfect pentru orice tip de firma. 

Abordare Individuală

Fiecare site va fi personalizat si adaptat la cerintele si necesitatile dumneavoastra. 

Diversitate

Indiferent de ce tip de bussiness aveti, noi vom veni cu cea mai buna varianta de site. 

Misiune

Misiunea noastra este crearea unei identitati in mediul online pentru firma dumneavoastra, precum o carte de vizita moderna care va va ajuta sa va dezvoltati mult mai rapid bussines-ul.

Oferte

Pachet Bronze

Acesta este varianta noastra entry level, cu pretul cel mai mic. In aceasta catorie se incadreaza site-urile one-page (pe o singura pagina), care nu au un volum de informatie mare

Pachet silver

Aceasta este varianta noastra intermediara, pentru site-uri cu un volum de informatie mediu, pe mai multe pagini si cu cerinte de functionalitate mai complexe. 

PACHET GOLD

Acesta este varianta noastra premium de servicii, unde se incadreaza clientii ce isi doresc un site aparte, iesit din comun, cu cerinte complexe, si multiple cerinte legate de design si functionalitate. Tot aici se incadreaza site-urile cu un volum mare de informatie, cum ar fi cele de E-Comerce, unde trebuie incarcate pe site multe produse grupate in diferite categorii. 

Formular Web & IT

    Sunt de acord cu termenii și condițiile.