fbpx

Cine suntem?

Noi suntem o colaborare pe care nu o veți regreta!

Echipa INSPIRED CONSULTING este formata din tineri cu potential si viziunea. La indrumarea si sfatul diferitelor entitati din domeniul antreprenorial am plecat la drum cu Visul Nostru , imbinand astfel experienta vasta invatata sub indrumarea dansilor cu scopul nostru de a reusi. Curajul si perseverenta ne diferentiaza de ceilalti oferind doar servicii de calitate pe care sa te poti baza cand ai nevoie.

Oferim solutii complete pentru accesarea de fonduri europene. Suntem dedicati succesului financiar al clientilor nostri, oferind solutii durabile, inovative, personalizate, plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este diferit, dar toate au in comun implicarea noastra si accesarea cu succes de fonduri europene. Recrutam experti consultanti cu experienta, cu diverse backgrounduri de business, aducand diversitate de idei si know-how in relatia cu clientii, cu scopul de a creste calitatea serviciilor de consultanta fonduri Europene si de a maximiza sansele clientilor pentru accesarea fondurilor structurale.

Misiunea noastra este sa ne ajutam clientii sa faca imbunatatiri durabile si substantiale in performantele lor si sa construiasca o firma de succes care atrage, dezvolta si retine oameni de exceptie. Noi credem ca vom avea succes daca si clientii nostri au succes.Rezolvarea problemelor cele mai dificile necesita cei mai buni oameni. Noi credem ca cei mai buni oameni vor fi atrasi de posibilitatea de a lucra la cele mai grele probleme. Astfel construim firma in jurul acestei probleme.

Valorile după care ne ghidăm sunt:

Prietenie

Profesionalism

Perseverență

Integritate

Perspicacitate

Curaj