fbpx

ROMANIA TECH NATION

Descriere program:

Programul national multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, instituit in baza LEGII nr. 346 din 14iulie 2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii cu completarile si modificarile ulterioare va fi implementat conform Pachetului de stimulare economica Romania Tech Nation de sprijinire si impulsionare a digitalizarii economiei – Componenta “Woman in Tech” din Programul de Guvernare.

Obiectiv:

Obiectivul principal al schemei de minimis il constituie stimularea si sprijinirea structurilor economice private infiintate de catre femei, dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii precum si cresterea gradului de tehnologizare si digitalizare a companiilor conduse de catre femei antreprenor.

Masuri:

Elaborarea si implementarea unei scheme de ajutor de minimis destinata IMM-urilor cu parti sociale/ actiuni majoritar detinute de catre femei, de granturi in valoare maxima de200.000 lei /IMM unui numar estimat de 1000 de beneficiare.

Rezultate:

Inbunatatirea performantelor economice ale intrepridenrilor conduse de femei, dezvoltarea capacitatii si spiritului antreprenorial in randul femeilor, cresterea gradului de tehnologizare si digitalizare a societatilor conduse de femei.

Vrei sa obții finanțare pentru visul tău? Noi venim în ajutor!

Completează formularul de mai jos, iar noi te contactăm. 

    Sunt de acord cu termenii și condițiile.