fbpx

Departament Juridic

Despre noi

Pe lângă departamentul de Consultanță Fonduri Europene , ne mândrim și cu Cabinetul de Avocatură Inspired în cadru căreia se oferă servicii juridice la cele mai înalte standarde. Datorită cunoștințelor profunde de Drept și a vastei experienței căpătate în 16 ani de zile, va putem oferi sfaturi competente în dosarele dumneavoastră si va putem apară cu succes drepturile în față instanțelor de judecată. Cabinetul de avocatură Inspired vă poate oferi atât consultanță juridică de specialitate, cât și reprezentare în fața instanțelor din București si Ilfov  (Judecătorie, Tribunal, Curtea de Apel, ICCJ). Vă putem oferi un sprijin juridic profesional de nivel european.

Experiență

Bazându-ne pe o vastă experiență în avocatură de peste 16 ani, vă putem oferi sfaturi competențe în dosarele dumneavoastră și vă putem apăra în fața magistraților.

Misiune

Oferim servicii de consultanță juridică, dar și de reprezentare a intereselor dumneavoastră în față instanțelor de judecată din București și Ilfov

Diversitate

Puteți apela la noi cu încredere în dosare legate de drept civil, drept procesual civil, drept comercial, drept administrativ sau drept internațional, drept imobiliar.

Abordare Individuală

Fiecare dosar juridic îl analizăm cu atenție, studiem alte spețe asemănătoare, iar apoi elaborăm o strategie unică pentru cazul dumneavoastră.

Domenii juridice

DREPT COMERCIAL

Asistare în negociere și tranzacții, întocmirea de notificări, somații, adrese, cereri; înființare societăți comerciale. Asistare și reprezentare în operațiuni la Registrul Comerțului.

Dreptul Muncii

Relația dintre angajator și angajat este una foarte complexă. Echipa noastră specializată în dreptul muncii va poate ajută în soluționarea unor probleme legate de contractele individuale de muncă, concedieri respectiv reorganizarea anumitor activități cât și diferitelor litigii de muncă.Serviciile oferite clienților noștri sunt: Consultații, Asistență și Reprezentare Juridică pentru Angajați cât și pentru Angajatori.

DREPT CIVIL

Asistare în negociere și tranzacții, întocmirea de notificări, somații, adrese, cereri; înființare societăți comerciale. Asistare și reprezentare în operațiuni la Registrul Comerțului.

Drept Familial

Oferim servicii complexe și aprofundate în domeniul dreptului familiei, pornind de la simple consultații de inițiere și informare cu privire la modalitățile de soluționare a litigiilor în domeniu și până la asistare și reprezentare în instanța în litigii de divorț în care sunt implicați copii minori.

Drept Imobiliar

Cu o atitudine profesionistă și orientată către rezultate, avocații noștri prestează servicii bazate exclusiv pe înțelegerea nevoilor clienților. Fie că ești interesat de un avocat specializat în construcții sau de un avocat specializat în contracte vânzare – cumpărare, cabinetul de avocatură oferă consultanță, asistență juridică și reprezentarea clienților .

Drept Administrativ

Relații dintre autorități publice sau persoane juridice de drept privat care exercită atribuții de putere publică și cei vatamati în dreptul lor prin acte administrative ale acestor autorități.

Ce ne recomandă?

Clienți mulțumiți 99%
Șanse de reușită 98%
Dedicare 100%

Onorarii aplicate

Onorariile cabinetului de avocatură se stabilesc cu fiecare client în parte, în funcție de complexitatea dosarului și durata procesului. Ele vor fi prevăzute în contractul de asistență juridică și pot fi achitate în avans sau eșalonat.

Pentru consultanță juridică practicăm anumite tarife orare în funcție de domeniul juridic în care sunteți interesat.

Contact Avocat

    Sunt de acord cu termenii și condițiile.