fbpx

COMERT ONLINE SI DIGITALIZARE

Descriere program:

Programul de dezvoltare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, instituit in baza LEGII nr. 346 din 14 iulie 2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii cu completarile si modificarile ulterioare va fi implementat conform Pachetului de stimulare economica Innovation din Programul de Guvernare. Masura va stimula comertul on-line si digitalizarea si va cuprinde cheltuieli eligibile obligatorii precum vouchere de digitalizare.

Obiectiv:

Obiectivul principal al schemei de minimis il constituie stimularea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii cu activitati in domeniile comertului si serviciilor, in vederea stimularii comertului si serviciilor on-line si digitalizarii.

Masuri:

Elaborarea si implementarea unei scheme de ajutor de minimis destinata IMM-urilor cu activitate in domenii de comert si servicii prin acordarea de granturi in valoare maxima de 300.000 lei /IMM unui numar estimat de 1000 de beneficiari. In cadrul cheltuielilor eligibile se vor regasi si software, certificat de e-commerce si de administrare a unei firme (de tip ERP).

Rezultate:

Cresterea capacitatii de comert si servicii on-line a intreprinderilor mici si mijlocii, cresterea gradului de tehnologizare si digitalizare a societatilor cu activitati de comert si servicii prin achizitionarea de tehnologii noi, inovative, cresterea gradului de digitalizare a companiilor romanesti prin achizitinarea de vouchere de digitalizare si a certificatelor de e-commerce si de administrare a unei firme (de tip ERP).

Vrei sa obții finanțare pentru visul tău? Noi venim în ajutor!

Completează formularul de mai jos, iar noi te contactăm. 

    Sunt de acord cu termenii și condițiile.